Status Online
IP adres geocraft.nl
ServerPort 25565
Laatste controle
Vorige controle
Categorie NL Servers
Stemmen 1 Stemmen
Hits deze maand 33
Land Netherlands
Online spelers 16
Maximum Online Players 1000
MOTD Heel Nederland in Minecraft. Meer info op geocraft.nl en geofort.nl!
Server Versie BungeeCord 1.8.x-1.12.x
Rapport Beheerder bewerken

Beschrijving
GeoCraftNL: Nederland in 1.000 miljard Minecraftblokjes! Op de GeoCraft server van het Science center GeoFort staat heel Nederland in Minecraft, elke school, bibliotheek, politiebureau, brandweerkazerne en ook jouw huis staan op deze server. Ook de bomen, wegen en rivieren zijn ingeladen. Iedereen kan bouwen aan deze virtuele versie van Nederland, je kan via slimme commando’s jouw huis vinden. Lees hier meer over de commando’s. In het kader van het jaar van de ruimte heeft het Geo-ICT bedrijf Geodan de X, Y en Z-coördinaten van het Kadaster en Rijkswaterstaat omgevormd tot een Minecraft-wereld. Bekijk hier alle partners die geholpen hebben GeoCraft te maken zoals het nu is. Bouwen In GeoCraft kan je niet zomaar overal bouwen dan zou de wereld waarschijnlijk heel snel worden afgebroken. Om dat te voorkomen zijn er Wethouders, Burgemeesters en Commissarissen van de Koning die ervoor zorgen dat jij kan bouwen op de plek waar jij dat wilt. Je kan Wethouder, Burgemeester of Commissaris van de Koning worden door een sollicitatie te sturen, je kan daar hier meer informatie over vinden. Op deze pagina staat meer informatie over de commando’s en op deze pagina staat meer informatie over hoe je ergens kan bouwen. Big Data Nederland is 1 op 1 weergegeven in GeoCraft. Dit betekent dat 1 Minecraft-blokje van 1x1x1 meter in het echt ook 1x1x1 meter is. Het oppervlak van Nederland is circa 50.000 km2 dus 50 miljard m2. De ondergrond is gemiddeld 20 blokjes dik (de gemiddelde hoogte in Nederland is circa 8 meter en de basis in GeoCraft is 12 meter). Dan zitten we al op 1.000 miljard Minecraft-blokjes zonder alle gebouwen te hebben meegerekend.

Copyright © 2018 Minecraft Servers.nl. All rights reserved.

Powered by phpServersList

Categorieen
New Servers

FAQs

MinecraftServers.nl huh ?

Op de website MinecraftServers.nl willen we een brug vormen tussen openbare nederlandse Minecraft Servers en Minecraft spelers. Wanneer een minecraft speler online wil spelen tegen anderen, is een Minecraft Server nodig. Op de website MinecraftServers.nl kunnen de gebruikers kijken welke nederlandse servers er zijn, en welke de meeste spelers online heeft en de meeste votes heeft. De content word gemaakt voor en door minecraft spellers. Server-eigenaren kunnen onder andere: Youtube video, link naar server website, commentaar opgeven. MinecraftServers.nl zal elke server vaak pingen en alleen de Servers tonen die online zijn.

Hey mijn server staat er niet bij!

Voeg hem direct toe hier!

Mijn Server is offline dit klopt niet.

Afhankelijk van de duur dat uw server offline is (we kijken naar de laatste pingtijd), kan het even duren voordat we het opnieuw pingen. Hoe langer uw server offline is, hoe verder uit elkaar we pingen om te controleren of hij terug is. Ook is het mogelijk dat u onze pings blokeerd

Mijn Vraag staat er niet tussen?